به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت موضوعات اقتصادی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: انتخابات ریاست جمهوری سال آینده که دولت سیزدهم را تشکیل میدهد از اهمیت بسزایی برخوردار است.
او ادامه داد: تجربه مردم با مشاهده و مقایسه عملکرد و کارنامه روسای جمهور مختلف بسیار افزایش یافته است. مردم در دولت فعلی با مشکلات معیشتی بسیاری دست و پنجه نرم کرده و متوجه شدهاند که انتخاب نامناسب رئیس قوه مجریه چه عواقب زیانباری برای کشور و افراد جامعه بههمراه خواهد داشت، لذا این توقع وجود دارد که در انتخاب دقت بیشتری شود تا رئیسجمهوری انتخاب شود که فعال، کوشا ،دلسوز، حافظ منافع ملی، دارای برنامه و تیم قوی برای اداره کشور، روحیه انقلابی ، مدیریت جهادی ، معتقد به توانمندی و ظرفیتهای داخلی کشور و بکارگیری نیروهای متعهد، خوش فکر و متخصص باشد تا بتواند وضعیت کشور را بهبود ببخشد.
وزیراسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری هم ملاکهای مهمی برای انتخاب رئیسجمهور اصلح مطرح کردهاند که آن معیار و شاخصها باید یادآوری شود تا بهترین و شایسته ترین انتخاب صورت بگیرد.
حسینی افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد بودیم که انتظارات و خوشبینیهای واهی نسبت به غرب، پیشرفت کشور را متوقف و مشکلات عدیدهای برای مردم ایجاد کرد؛ بنابراین تمرکز مسئولان، مذاکره و توافق با غرب بود که در نهایت مشکلات را نه تنها کاهش نداد، بلکه با نقض عهد آنها بر حجم معضلات افزوده شد؛ پس نوع نگاه رئیس جمهور به مسائل جهانی بسیار مهم است و از همین رو معتقدم که مردم در انتخاب خود باید بیش از گذشته مراقب باشند تا به فضل الهی یک دولت کارآمد، انقلابی، جهادی و حامی اجرای عدالت روی کار بیاید و شرایط کشور را سامان دهد.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی بیان کرد: رئیس جمهور آینده افرادی را برای کابینه و سطوح مختلف مدیریتی کشور برگزیند که انرژی و توان خود را وقف خدمت به مردم کنند، نه اینکه بخواهند از نَمَد مدیریت کلاهی برای خود دست و پا کنند و منافع شخصی را بر مصالح ملی ترجیح دهند.
فعال اصولگرا تاکید کرد: ناگفته نماند که سوء استفاده از مناصب و اختلاس ها در این دوره باعث آسیبهای فراوانی به کشور و اعتماد مردم شد؛ از این رو ضرورت دارد نیروهای متعهدی روی کار بیایند که تمام وقت و فکر و توان خود را صرف خدمت به مردم کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران بیان کرد: قطعا رئیس جمهور باید یک نگاه جامع نسبت به مسائل جهانی و داخلی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داشته باشد، اما لازم نیست که شخص رئیس جمهور متخصص در همه امور و جزئیات باشد، بلکه باید درک کلی نسبت به مسائل مهم اقتصادی کشور، چالشها و راهکارها داشته باشد و صرفا با تکیه بر نظرات شخصی خود عمل نکند، بلکه به دیدگاه صاحب نظران اهتمام جدی داشته و با مجلس همکاری داشته باشد؛ در غیر این صورت با منازعه و کشمکش کشور آسیب میبیند و مردم زیان آن را متحمل خواهند شد، بنابراین رئیس جمهور باید بتواند از همه ظرفیت های کشور و همه نهادها، ارگان ها و دستگاه ها بهره بگیرد تا راه برون رفت از مشکلات فعلی را مشخص و عملیاتی سازد./ باشگاه خبرنگاران